Antena Căutare

Edith, compătimită de fani: „Păcat de tine, fată dragă! Lasă-l!” Fotografia care a stârnit „potopul”!

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” a fost compătimită de fani, după ce a postat o nouă fotografie cu iubitul ei, Ali.

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” a fost compătimită de fani, după ce a postat o nouă fotografie cu iubitul ei, Ali.

Admiratorii ei au vociferat imediat: „Păcat de tine, fată dragă! Lasă-l!”. Cu toate acestea, ea s-a obținut oricărui comentariu, mai ales că iubirea pe care i-o poartă fostului concurent din Casa Mireselor este mai puternică ca oricând.

De cele mai multe ori, comentariile incisive au ca „sursă” diferența de vârstă dintre cei doi, aspectul fizic al miresei sezonului al șaselea și modul în care aceștia au ales să-și expună relația în public. De data asta, fanii au ținut mai mult cu tânăra și i-au transmis că merită ceva mult mai bun decât Alin.

Tânăra cunoaște patru limbi străine, este o poliglotă curioasă și educată.

În rest, așa cum știm încă de la „Prezentare”, Edith are 27 de ani și vine din București. E o fire veselă, distractivă și prietenoasă.

FOTO! Cristian nu poate sta fără Elly deloc. Imaginea care i-a înduioşat pe fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul me... Florin, cel mai sexy fost concurent din Casa Mireselor, a plecat iar în Grecia! Rămas singur, s-a întors la familia lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x