Antena Căutare

Edith și Ali au spus adevărul! Fani erau nedumeriți: „Mai sunteți sau nu împreună? Acum că banii s-au terminat, o fi fugit tinerelul?”

Edith și Ali, foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu", au fost mult mai discreți în ultimul tim cu aparițiile lor, iar fanii intraserră deja la bănuieli. 

Edith și Ali, foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu", au fost mult mai discreți în ultimul tim cu aparițiile lor, iar fanii intraserră deja la bănuieli.

„Mai sunteți sau nu împreună? Acum că banii s-au terminat, o fi fugit tinerelul?”, a fost dilema câtorva cârcotași de pe grupurile dedicate show-ului matrimonial.

Mai îndrăgostiți ca niciodată, cei doi au o relație frumasă și se iubesc mai mult ca oricând. Cea care a lămurit totul a fost Edith. La cererea fanilor, a publicat două fotografii recente în care apare alături de Ali, iubitul ei. Iar descrierile în acest caz chiar sunt de prisos.

Vă reamintim că cei doi tineri o luaseră pe drumuri separate, dar dragostea lor a învins, iar acum nu numai că aceştia sunt din nou împreună, ba chiar mai îndrăgostiți ca niciodată.

Vestea a fost întâmpinată cu mare bucurie în rândul fanilor de la "Mireasă pentru fiul meu" şi asta pentru că Edith și Ali au fost, de-a lungul timpului, cei mai apreciaţi concurenţi ai show-ului matrimonial.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x