Antena Căutare

El este bărbatul pentru care Andreea de la „Mireasă pentru fiul meu” l-a părăsit pe Radu?

Unul dintre cele mai apreciate cupluri ale ultimului sezon de „Mireasă pentru fiul meu” s-a destrămat. Andreea și Radu și-au spus „adio”, deși toți fanii show-ului matrimonial au crezut că relația celor doi se va finaliza în fața ofițerului stării civile

Unul dintre cele mai apreciate cupluri ale ultimului sezon de „Mireasă pentru fiul meu” s-a destrămat.

Andreea și Radu și-au spus „adio”, deși toți fanii show-ului matrimonial au crezut că relația celor doi se va finaliza în fața ofițerului stării civile.

Despărțirea a fost anunțată de câteva săptămâni, dar niciunul dintre foștii concurenți nu a dezvăluit motivul care a dus la această decizie radicală.

De curând însă, pe rețelele de socializare, au apărut câteva fotografii în care blonda se află alături de un băiat misterios.

Deși Andreea nu a oferit niciun răspuns la întrebarea: „El este noul tău iubit?”, fanii emisiunii cred că între fată și bărbatul din imagini ar fi mai mult decât o prietenie nevinovată.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x