Antena Căutare

Fanii au imortalizat cel mai pasional sărut din Casa Mireselor! „Atât a sărutat-o de tare Radu pe Andreea, încât fetei i-a căzut peruca!” Au dat frâu liber pasiunii!

Fanii au imortalizat cel mai pasional sărut din Casa Mireselor! „Atât a sărutat-o de tare Radu pe Andreea, încât fetei i-a căzut peruca!”, au scris unii cârcotași. Și chiar nu au exagerat deloc, căci pasiunea dintre amorezi e mai intensă ca oricând.

Fanii au imortalizat cel mai pasional sărut din Casa Mireselor! „Atât a sărutat-o de tare Radu pe Andreea, încât fetei i-a căzut peruca!”, au scris unii cârcotași, în glumă. Și chiar nu au exagerat deloc, căci pasiunea dintre amorezi e mai intensă ca oricând.

Inevitabilul s-a produs acum câteva zile când, după multe glume și multe tatonări, flacăra iubirii dintre Andreea și Radu a fost aprinsă. După patru luni de curtat amical, Andreea şi Radu s-au sărutat, pentru prima dată. Iar de atunci nu ezită să se sărute ori de câte ori au ocazia!

Recent, cei doi au uitat de toate camerele de supraveghere și au dat frâu liber pasiunii. Atât de liber, încât până și extensiile blondinei s-au simțit libere să cadă.

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin le-a pozat pe amândo... Vă mai aduceți aminte de „neprihănita” Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”? Chiar și mama ei i-a garantat fecioria! I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x