Antena Căutare

Față în față, după ce fiica lui a fost respinsă de familia iubitului! Marin, tatăl lui Edith, primele declarații despre potențialul ginere! „Ali are...”

Chiar dacă "detestă piţipoancele", Ali nu a pus capăt relaţiei cu Edith în urmă dezvăluirilor despre trecutul ei!

Chiar dacă "detestă piţipoancele", Ali nu a pus capăt relaţiei cu Edith în urmă dezvăluirilor despre trecutul ei!

Băiatul s-a întâlnit cu familia iubitei lui direct în studioul „Mireasă pentru fiul meu”. Deși i-a spus că „e prematur să o iubească” pe fiica lui, Ali s-a bucurat să-l cunoască pe potențialul tată socru.

Familia lui Edith a fost încântată să-l cunoască pe Ali. : "Îmi place de Ali, are cuvintele la el!, a spus domnul Marin. Familia fetei a fost deranjată de faptul că cei dragi ai lui Ali nu au acceptat-o pe fiica lor, dar cu toate astea, susțin povestea de iubire a celor doi amorezi.

Vă reamintim că Ali a fost certat în direct de mătușa lui, Cristina, cea care l-a susținut să vină în Casa Mireselor. Femeia i-a reproșat lui Ali că s-a pripit în alegerea unei partenere. „Ești de nerecunoscut! Te-ai pripit cu Edith! Vorbește mult, dar nu și bine”, i-a spus mătușa nepotului ei.

Mătușa a criticat-o pe Edith pentru că arată mult prea matură pentru vârsta ei, ea fiind oricum mai mare decât Ali cu trei ani. Edith a început să plângă, mai ales că mama ei a intervenit în direct.

Fluturaşi, fluturaşi! Un nou cuplu în casă "Mireasă pentru fiul meu"! Andrada şi Valentin s-au sărutat... Cum arăta Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” în adolescență. Concurenta a spus că împarte Casa Mireselor „cu niște c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x