Antena Căutare

Geo a dat-o uitării pe Edith și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste „Domnișoarei F”! Fanii: „Va plânge în pumni după tine!”

Părăsit  de Edith, fosta lui iubită, Geo, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a refugiat în muncă, ca mai apoi să se îndrăgostească de o domnișoară , alături de care se fotografiază ori de câte ori are ocazia.

Părăsit de Edith, fosta lui iubită, Geo, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a refugiat în muncă, ca mai apoi să se îndrăgostească de o domnișoară , alături de care se fotografiază ori de câte ori are ocazia.

Geo este atât de amorezat, încât nu ezită să-și exteriorizeze sentimentele în declarații înflăcărate de iubire.


„ #zâmbete, #fericire #mulțumire Printre toate minunile lumii, multe cunoscute, altele mai puțin, ai apărut #tu !!! În semn de mulțumire pentru toate lucrurile frumoase primește aceste flori gingașe, asemeni sufletului tău! ❤ Pentru domnișoară #F!”, a scris Geo pe Facebook.

Geo și-a refăcut viața sentimentală alături de o blondă, alături de care a reînvățat să creadă în iubire.

„Doamne, cât ești de romantic!”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor. Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce norocoasa câştigătoare sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. După despărţirea de Geo, Edith pare să-și fi regăsit sensul în dragoste alături de Ali.

Edith și Ali, mai fericiți ca niciodată de ziua câștigătoarei „Mireasă pentru fiul meu”! Diva a împlinit 28 de ani! Fani... Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, ireal de sexy la malul mării! Fanii: „Ți s-a mai spus că ești perfectă, arăți m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x