Antena Căutare

Georgiana de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat o decizie surprinzătoare! Tânăra a plecat din România. Fanii: „Cum să văduvești țărișoara asta de frumusețea ta?”

Georgiana, fosta concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" și fosta iubită a lui Ali, a plecat în străinătate. Blondina s-a stabilit în Marea Britanie, în ciuda contextului socio-politic confuz, cauzat de Brexit.

Georgiana, fosta concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" și fosta iubită a lui Ali, a plecat în străinătate. Blondina s-a stabilit în Marea Britanie, în ciuda contextului socio-politic confuz, cauzat de Brexit.

După ce Ali, fostul iubit, s-a împăcat cu Edith, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al show-ului matrimonial, Geo a suferit enorm. Pentru că era la un pas să intre în depresie, tânăra a decis să înceapă o viață nouă, departe de trecut. Destinația aleasă? Regatul Unit, acolo unde are mai multe prietene, plecate de mai mulți ani din Galațiul natal.

„Cum să văduvești țărișoara asta de frumusețea ta?”, i-au transmis fanii pe Facebook.

După nici măcar o luna de iubire, Georgiana şi Ali s-au despărţit, iar tânăra, una dintre cele mai sexy concurente din istoria show-ului matrimonial, a ales să sufere în tăcere, fără a-l critica pe bărbat de decizia luată.

Andrada și Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu”, surpriză pentru fani? Admiratorii: „Este doamna Soare însărcinată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x