Antena Căutare

Georgiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, răvășitor de sexy în Anglia! Fanii: „Întoarce-te la noi!”

Georgiana, fosta concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" și fosta iubită a lui Ali, a plecat în Marea Britanie și chiar i-a cucerit și pe englezi cu formele ei perfecte.

Georgiana, fosta concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" și fosta iubită a lui Ali, a plecat în Marea Britanie și chiar i-a cucerit și pe englezi cu formele ei perfecte.

Blondina se îmbracă sexy, în haine mulate, indiferent de context. Drept pentru care nici nu e de mirare că are atât de mult sex-appeal. Dovadă stă și o fotografie postată pe Facebook, în care așteaptă... autobuzul. Chiar și așa, tânăra e atrăgătoare!

„Întoarce-te la noi!”, „Superbă!”, i-au scris fanii.

După ce Ali, fostul iubit, s-a împăcat cu Edith, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al show-ului matrimonial, Geo a suferit enorm. În Regatul Unit, Geo a luat-o de la capăt. Plină de optimism, tânăra pare decisă să lase trecutul în urmă și să-și găsească dragostea printre englezi.

O vedeți la brațul vreunui roșcat?

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", în stare de şoc! Cristi a avut accident de maşină... Ali, iubitul lui Edith, mesaj pentru fani: „E o zi tristă, pe bune!” Admiratorii: „Ce să faci, dargostea asta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x