Antena Căutare

Grăsunica din Casa Mireselor s-a transformat într-o divă de când iubește! A slăbit și e de nerecunoscut! „Ce poate fi mai frumos ? Mândră ca te am!”

Crina, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a postat recent mai multe fotografii pe pagina personală de Facebook. Deși nu o dată s-a declarat ghinionistă în dragoste, se pare că soarele a răsărit și pe strada ei. Ea se iubește de puțin timp cu bârlădean chipeș.

Crina, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a postat recent mai multe fotografii pe pagina personală de Facebook. Deși nu o dată s-a declarat ghinionistă în dragoste, se pare că soarele a răsărit și pe strada ei. Ea se iubește de puțin timp cu bârlădean chipeș.

Frumoasa blondă e mai frumoasă ca oricând, căci iubește și este iubită. Cu multe kilograme în minus și cu un zâmbet de vedetă, tânăra a primit sute de complimente şi mii de Like-uri. „Sunteți frumoși!”, i-au spus admiratorii. „Ce poate fi mai frumos ? Mândră ca te am!”, a scris ea în dreptul în imagini cu cel care i-a cucerit inima.

Arată mai bine ca niciodată

Crina, care a participat în sezonul a IV-lea al celebrei emisiuni nu a avut prea mult noroc în dragoste până acum. Atunci când a participat la emisiune, era „grăsunica” întregii case, dar între timp a slăbit considerabil.

Atunci când a fost eliminată din casa show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", Crina a izbucnit în lacrimi. Ea formase un cuplu cu glumețul Cosmin, dar rivala Cassandra i l-a furat.

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, model de podium! Toată lumea a admirat-o în... rochie de mireasă... Cutremurul s-a resimţit şi în casa "Mireasa pentru fiul meu"! "M-am speriat, am fugit afară!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x