Antena Căutare

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, model de podium! Toată lumea a admirat-o în... rochie de mireasă

E sezonul mireselor și al târgurilor de nunți, iar în emisiunea Star Matinal a avut loc o defilare a celor mai frumoase mirese. Rochii de mireasă cu trenă, de tip sirenă, dantelate, de toate pentru toate gusturile și buzunarele!

E sezonul mireselor și al târgurilor de nunți, iar în emisiunea Star Matinal a avut loc o defilare a celor mai frumoase mirese. Rochii de mireasă cu trenă, de tip sirenă, dantelate, de toate pentru toate gusturile și buzunarele!

Printre cele opt manechine care au prezentat frumoasele rochii s-a aflat și Liliana, fosta concurentă a celui de-al cincilea sezon Mireasă pentru fiul meu. Liliana a prezentat o rochie de mireasă tip ”prințesă”, pe care fosta concurentă a declarat că o adoră și că și-ar alege-o pentru ziua nunții ei.

Să fie acesta debutul frumoasei brunete în lumea modei?

Chiar dacă foarte mulți admiratori au întrebat-o ce se întâmplă sau ce pregătește, fosta concurentă încă nu a răspuns. Liliana le-a rupt inima multor concurenți din casă, în momentul în care a fost eliminată. Deși extrem de curtată, ea nu și-a găsit jumătatea în Casa Mireselor și nici în afara ei până acum.

Pe Traian de la "Mireasă" îl ştie o lume întreagă, dar pe să o vezi pe sora lui! Oare nu vrea și ea să intre î... Grăsunica din Casa Mireselor s-a transformat într-o divă de când iubește! A slăbit și e de nerecunoscut! „Ce poate fi ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x