Antena Căutare

Liliana, una dintre cele mai iubite foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție incendiară la mare! Toți turiștii au admirat-o!

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a răsfățat de curând la mare, acolo unde a reușit să capteze toate privirile! Și nici nu i-a fost deloc greu, având în vedere că are un trup perfect și forme generoase.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a răsfățat de curând la mare, acolo unde a reușit să capteze toate privirile! Și nici nu i-a fost deloc greu, având în vedere că are un trup perfect și forme generoase.

Imaginea în care fosta concurentă apare îmbrăcată în costum de baie a a stârnit multe dileme printre fani! „Lilișor, ai sau n-ai silicoane?”, au întrebat-o admiratorii.

Dacă pe plan profesional s-a „aranjat”, concurenta angajându-se la un salon de bronzat, se pare că a venit timpul să facă o schimbare și în plan estetic. Tânăra pare să fi recurs la o operație de mărire a sânilor. Cel puțin, imaginea postată pe Facebook este concludentă.

Nu se știe dacă bruneta și-a mărit bustul, dar nu este o variantă exclusă. Oricum, bruneta a preferat să nu dea niciun răspuns curioșilor. La mare, Lilișor a mers însoțită atât de prietene, cât și de iubitul ei violent, Luțu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x