Antena Căutare

Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu”, tu ești? S-a tatuat, s-a tuns și și-a pus botox. Transformare radicală!

În 2014, frumoasa Lorena, o fată simplă din Craiova, cucerea publicul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Și inima lui George.

În 2014, frumoasa Lorena, o fată simplă din Craiova, cucerea publicul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Și inima lui George.

Fata a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu George în timpul celui de-al doilea sezon al emisiunii. Cei doi amorezi chiar s-au căsătorit și păreau foarte fericiți, dar iubirea lor nu a ținut mai mult de doi ani. În cele din urmă au divorțat, iar Lorena și-a văzut de viața ei.

Ca un refugiu după divorț, fosta concurentă și-a schimbat în repetate rânduri look-ul. La doi ani de la ieşirea din competiţie, Lorena este de nerecunoscut. Cu părul mult mai scurt, vopsit din nou brunet, un tatuaj discret pe umăr și buze apetisante, Lorena de acum nu mai amintește mai deloc de cea de atunci.

Fosta concurentă și-a uimit fanii cu ultimele imagini pe care le-a postat pe contul său de Facebook. Admiratorilor nu le-a venit să creadă: "De ce te-ai tuns? Ce ţi-ai făcut la păr?".

Fetelor, el este Endy, musculosul care vrea să intre și să cucerească tot în Casa Mireselor! Fanii: „E un cocălar pițipo... Povestea se repetă! Noi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au sărit gardul. Momentul a fost surprins d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x