Antena Căutare

Mădălin de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi. Tatăl său a intervenit telefonic, în direct: "Mama lui nu a ştiut să se comporte cu familia"

Mădălin a vărsat lacrimi amare la auzul glasului tatălui său. Momentul a fost unul extrem de intens pentru concurent. Acesta regrreta ce a afirmat despre familia sa şi i-a cerut iertate părintelui.

Mădălin a vărsat lacrimi amare la auzul glasului tatălui său. Momentul a fost unul extrem de intens pentru concurent. Acesta regretă ce a afirmat despre familia sa şi i-a cerut iertare părintelui.

"Au fost nişte cuvinte asemănătoare cu ce i-a zis şi mamei lui, dar nu e nimic, eu l-am iertat. Nu am cuvinte să mă exprim. Este prima oară când se întâmplă asta, dar, probabil, şi situaţia în care suntem noi, părinţii... Mama lui nu a ştiut să se comporte cu familia", a povestit tatăl.

"Aţi fost vinovaţi amândoi şi veţi fi. Dacă vrei să îmi dai un sfat pentru emisiune, bine, dacă nu, poţi să închizi", a fost reactia lui Mădălin, printre lacrimi.

După vestea cruntă a separării, un concurent din Casa Mireselor, ajutat de urgență de sora lui: "Trebuie să ieși di... Un nou cuplu la „Mireasă pentru fiul meu”. Alina și Laurențiu se iubesc cu patimă și fără să se ferească de ochii lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x