Antena Căutare

Mădălina față-n față cu stripperul care a făcut-o să plângă. Concurenta s-a schimbat la față: "Și dacă nu erai filmată, mai era indecent?"

Mădălina are parte de o discuție cu stripperul de la petrecerea burlăcițelor. Concurentei i s-a părut deplasat dansul lasciv.

Mădălina are parte de o discuție cu stripperul de la petrecerea burlăcițelor. Concurentei i s-a părut deplasat dansul lasciv.

Bărbatul şi-a cerut scuze pentru gesturile sale: "Încă o dată îmi pare rău dacă te-am jignit în vreun fel, sentimental. Îmi pare rău, nu am vrut să supăr pe nimeni sau să fiu intepretat greşit. Este doar un număr".

Mădălina consideră, în continuare, ca stripper-ul a exagerat. Eu am crezut că dansează cum a făcut cu Edith la început. M-am sacrificat, fetele nu voiau, dar s-a exagerat. A fost puţin indecent", a mărturisit concurenţa.

"Mădălina a colaborat cu mine. Nu a fost nimic jignitor", a mai adăugat bărbatul.

Mama Nadiei Comăneci, cea mai mare fană a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu": "Nu pierde niciun episod. ... Concurenții s-au dezlănțuit la lansarea videoclipului "Anonim", realizat de Mellina și Karym. Fetele i-au adem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x