Antena Căutare

Mara Bănică, despre o posibilă venire la „Mireasă pentru fiul meu”: „N-am răspuns niciodată mesajelor de genul acesta”

O discuție foarte interesantă s-a declanșat pe rețelele de socializare. Mara Bănică a vorbit, pentru prima dată, despre posibilitatea de a deveni prezentatoare a show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”

O discuție foarte interesantă s-a declanșat pe rețelele de socializare. Mara Bănică a vorbit, pentru prima dată, despre posibilitatea de a deveni prezentatoare a show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”.

Îndrăgita vedetă a recunoscut că este foarte apropiată de echipa care produce show-ul difuzat de Antena 1 și că este legată de o prietenie veche cu Paula Chirilă, actuala prezentatoare a emisiunii: „Primesc foarte multe mesaje de la voi pe subiectul acesta. La plecarea Mirelei, citeam surprinsă ştiri prin tabloide conform cărora urma ca eu să fiu noua moderatoare. N-am răspuns niciodată mesajelor de genul acesta, pentru că dacă aş avea ceva de anunţat pe acest subiect, aş face-o. Sunt un om direct şi asumat. Paula face o treabă bună şi sunt sigura că va duce acest sezon la bun sfârşit. De asemenea, sunt apropiată de echipa din spatele MPFM şi de fiecare dată când m-au rugat să le dau o mână de ajutor prin prezenţa mea în studio, am facut-o cu drag,", a scris Mara pe Facebook.

Descoperirea ce i-a lăsat mască pe fanii „Mireasă pentru fiul meu”! E surprinzător ce se ascundea în patul unei concuren... Schimbare de ULTIMĂ ORĂ. Mirela Boureanu Vaida ar putea reveni la „Mireasă pentru fiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x