Antena Căutare

Natașa, criticată ASPRU după ce a topit zeci de kilograme! Unii cred că tânăra a apelat la Photoshop, nu la o dietă drastică

Criticată intens pentru că a fost neglijentă cu aspectul fizic, Natașa, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a luat măsuri drastice. Iar rezultatele au fost peste așteptări! Fosat cncurentă arată ca un fotomodel!

Natașa, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a luat măsuri drastice după ce s-a îngrășat foarte mult și risca să atingă o cifră rotundă în ceea ce privește kilogramele. Iar rezultatele au fost peste așteptări! Fosta cncurentă arată ca un model de podium!

Imaginile postate de Natașa pe Facebook sunt mai mult decât concludente, Nati arătând extraordinar. Unii însă au fost foarte cârcotași.

„De data asta i-au pus ceva la gat ca sa nu ne dam seama ca e photoshop. Se vede clar ca, capul este adaugat”, i-au scris unii admiratori. Cu toate astea,Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut acum, cu noul look.

A fost des criticată pentru faptul că s-a îngrăşat foarte mult în timpul competiţiei şi chiar dacă nu a vociferat vreodată, Nataşa a suferit foarte mult din această cauză. Ea a explicat că a avut probleme de sănătate, precum și o medicamentație nepotrivită.

Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” l-a arătat tuturor pe „copilul” ei! „Azi am ieșit la plimbare cu mami și tati!”... ”Hop, hop, pe balans!” Petrecere de pomină în casă "Mireasă pentru fiul meu"! De Dragobete, fetele s-au dezlăn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x