Antena Căutare

"Nu ştiu ce e cu mama, nu mai ştiu nimic...". Edith de la "Mireasă pentru fiul meu" vărsa lacrimi amare!

Sătul să îşi vadă faţa suferind în competiţie, tatăl lui Edith a sunat disperat, la fialul emisiunii, pentru a cere să vină în casă, să îşi ia copilul acasă. Concurenta a vărsat lacrimi amare de dorul familiei.

Sătul să îşi vadă fata suferind în competiţie, tatăl lui Edith a sunat disperat, la finalul emisiunii, pentru a cere să intre în casă, să îşi ia copilul acasă. Concurenta a vărsat lacrimi amare de dorul familiei.

"Mi-e foarte dor de ei. Mă aşteaptă acasă (...) Nu ştiu ce e cu mama, nu mai ştiu nimic, nu am niciun mesaj de la ea. Are probleme de sănătate. Ea întotdeauna zice că e bine, dar.... Îmi este foarte dor de ea. Mă tem pentru sănătatea ei, ştiu că ea o pune mereu pe ultimul loc. Dacă nu sunt acasă, ea nu vrea să aibă grijă.

Vreau să ştie că o iubesc mult şi că e cea mai bună mamă din lume şi că îmi e dor de ea. Nu o să mai plec niciodată, să stau departe de ei", a mărturisit Edith, printre lacrimi.

Revedere SURPRIZĂ la „Mireasă pentru fiul meu“! Adriana a primit o vizită neașteptată în platou. Lacrimi de fericire au ... O telespectatoare, în lacrimi: „Au venit în Casa Mireselor cu speranțe, cu vise, ca niste floricele de primavară! De ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x