Antena Căutare

O concurentă aprigă la mânie s-a certat la cuțite cu băieții din Casă! Replici acide: „Gata, acum termină-te, mă enervezi!”/ „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...”

De Ziua Îndrăgostiţilor, Petru B a încercat să se apropie de Adriana, stârnind furia ei! Concurenta a intrat apoi şi în conflict cu Radu!

De Ziua Îndrăgostiţilor, Petru B a încercat să se apropie de Adriana, stârnind furia ei! Concurenta a intrat apoi şi în conflict cu Radu! O petrecere ce trebuie să celebreze iubirea s-a transformat într-o bătălie.

„Gata, acum termină-te, acum mă enervezi!”, „Acum plec!”, a spus, îmbufnată Adriana. Motivul furiei? Stângăcia celor doi într-ale dansului. Da, Adi e o adevărată maestră a dansuui nu nu suportă ca ceilalți să nu aibă „două picioare stângi”.

Adriana a fost criticată și de Radu căci nu respectă indicațiile staff-ului! „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...în boxeri!”, i-a transmis unul dintre băieți apricei concurente.

Georgiana şi Ali au pus capăt relaţiei de iubire, iar fata este în pragul depresiei! Imagini sfâșietoare! Fanii: „Săraca... Declaraţii zguduitoare în Casa Mireselor! Un concurent și-a deschis inima rănită! "Când eram mic, tată o bătea pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x