Mireasa pentru fiul meu

O concurentă aprigă la mânie s-a certat la cuțite cu băieții din Casă! Replici acide: „Gata, acum termină-te, mă enervezi!”/ „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...”

 
+2 click pentru
galerie

De Ziua Îndrăgostiţilor, Petru B a încercat să se apropie de Adriana, stârnind furia ei! Concurenta a intrat apoi şi în conflict cu Radu! O petrecere ce trebuie să celebreze iubirea s-a transformat într-o bătălie.

„Gata, acum termină-te, acum mă enervezi!”, „Acum plec!”, a spus, îmbufnată Adriana. Motivul furiei? Stângăcia celor doi într-ale dansului. Da, Adi e o adevărată maestră a dansuui nu nu suportă ca ceilalți să nu aibă „două picioare stângi”.

Adriana a fost criticată și de Radu căci nu respectă indicațiile staff-ului!  „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...în boxeri!”, i-a transmis unul dintre băieți apricei concurente.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă vreţi să fiţi aproape de emisiunea favorită 24 din 24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay, transmitem live 24 din 24 din casa Mireasa pentru fiul meu: http://antenaplay.ro/live/mireasa-pentru-fiul-meu!

Tot pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmite pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe