Antena Căutare

Scandal în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Cosmin lansează acuzaţii grave la adresa lui Petru: "M-ai aruncat pe scări. Comisia de decizie ce a zis? În contract, există o clauză"

Scandal şi ameninţări în casa "Mireasă pentru fiul meu". Cosmin şi Petru şi-au aruncat acuzaţii dure, care ar putea avea repercusiuni destul de serioase.

Scandal şi ameninţări în casa "Mireasă pentru fiul meu". Cosmin şi Petru şi-au aruncat acuzaţii dure, care ar putea avea repercusiuni destul de serioase.

"Tu vorbeşti de clauză, când m-ai aruncat pe scări? Comisia de decizie ce a zis? Arunci cu gunoi doar de dragul de a arunca. Aşa cum se spune că sunt favorizat, şi eu consider că eşti favorizat. În contract, există o clauză", îi reproşează Cosmin lui Petru, atrăgând atenția comisiei de decizie.

Acesta din urmă considera că gestul său a reprezentat o simplă glumă, însă Cosmin mărturiseşte că a fost ameninţat de concurent. "Te dau de toţi pereţii".

Întregul moment, în materialul video de mai sus.

Adriana și Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut anunțul! Fanii i-au felicitat, însă aveau tot timpul din lu... S-au cuplat rapid și au trecut la treabă! Un nou cuplu la „Mireasă pentru fiul meu!” Regula 25 nu există pentru cei doi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x