Antena Căutare

Un nou cuplu la „Mireasă pentru fiul meu”. Alina și Laurențiu se iubesc cu patimă și fără să se ferească de ochii lumii!

S-au văzut și s-au îndrăgostit. Așa poate fi sintetizatată pasionala relație care pare să se nască între Alina și Laurențiu. Deși nu se cunosc foarte bine, cei doi au s-au sărutat deja și par deciși să înceapă o nouă relație

S-au văzut și s-au îndrăgostit. Așa poate fi sintetizatată pasionala relație care pare să se nască între Alina și Laurențiu. Deși nu se cunosc foarte bine, cei doi au s-au sărutat deja și par deciși să înceapă o relație.

Fanii reality show-ului sunt în al noulea cer după ce doi dintre concurenții ajunși mai târziu în show s-au cuplat aproape instantaneu. Alina și Laurențiu au oferit momente absolut provocatoare la doar câteva zile după ce s-au cunoscut. Săruturi masionale, atingeri interzise și vorbe frumoase. Acestea sunt ingredientele unei relații ce pare să se înfiripe rapid și sigur.

Mădălin de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi. Tatăl său a intervenit telefonic, în direct: "Mama l... Iulia, fosta concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu", profită de libertate. Cum a fost surprinsă blondina d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x