Mireasa pentru fiul meu

Vă mai aduceți aminte de „neprihănita” Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”? Chiar și mama ei i-a garantat fecioria! Imaginile astea o contrazic însă!

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, care nu o dată a afirmat că nu a cunoscut păcatele trupești, pare să se fi schimbat de când a ieșit din Casa Mireselor. Vă amintiți că însăși mama ei a intrat în direct și i-a apărat inocența fiicei ei. 

Tânăra s-a fotografiat în timp ce era sărutată de un băiat, iar apoi le-a arătat fanilor imaginea pe profilul ei de Facebook. „Felicitări, draga noastră!”, i-au transmis foștii susținători.

A avut o copilărie dramatică

Carmen este o fată greu încercată de viață.  Tânăra și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut, de la vârsta de doar trei ani, până acum. Și nu i-a fost deloc ușor. "Știu cum e să nu ai ce să mănânci, să dormi în parc", a povestit ea atunci.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe