Antena Căutare

Vai, vai, va stârni invidii! Denisa de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a arătat tuturor ce a primit de la Moș Nicolae! Fanii: „Nu credem că ai fost șa cuminte!”

Denisa, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", le- arătat tuturor ce a primit de Moș Nicolae. În fotografia postată pe contul ei de socializare, Denisa se pare că a fost răsfățată cu parfumuri și produse cosmetice de la branduri internaționale de renume.

Denisa, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", le- arătat tuturor ce a primit de Moș Nicolae. În fotografia postată pe contul ei de socializare, Denisa se pare că a fost răsfățată cu parfumuri și produse cosmetice de la branduri internaționale de renume.

Fanii au înroțit butonul de Like și au felicitat-o pentru cadouri. „Nu credem că ai fost șa cuminte!”, i-au scris unii cârcotași, având în vedere că fata și-a reluat cariera de dansatoare în club, ba chiar a râvnit la Dorian Popa.

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche în competiția matrimonială, dar este doar o chestiune de timp până inima ei va fi cucerită de un

bărbat.

.

Ce credeți?

Adriana a ieșit din casa „Mireselor” și a dat cărțile pe față. „Sunt împreună CU MAREA MEA IUBIRE”... Elly şi Cristian, de la „Mireasă pentru fiul meu“, l-au arătat tuturor pe „copilul” lor. Fanii: „Nu e cam devreme?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x