Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Cum tratăm depresia de început de an! Florin Neby îți dă mereu cele mai bune sfaturi!

 Deși luna ianuarie se aproapie de final, nu reușești să îți intri in ritm, iar oboseala pare că devine din ce în ce mai greu de suportat. După o perioadă în care lucrurile bune au venit către tine din toate direcțiile, după un final de an plin de evenimente, ianuarie vine ca o căciulă greu de purtat într-o iarnă mult prea friguroasă.

Kilogramele în plus adunate în urma meselor copioase, zilele lungi de muncă după unele și mai lungi de vacanță sunt numai câteva dintre lucrurile care pot să afecteze starea generală a organismului și să declanșeze așa numita" depresie de început de an". Nu vă îngrijorați, însă! Simptomele pot dispărea la fel de repede cum au apărut, prin câteva metode simple, ne liniștește Florin Neby, antrenorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Pentru Laura, de exemplu, depresia a venit odată cu acumularea kilogramelor. Nu se mai simțea suficient de puternică pentru a lupta  cu
ele, însă o prietenă i-a recomandat un ~tratament~ pentru care îi este profund recunoscătoare: programele concepute de Neby, desfășurate sub atenta supraveghere a antrenorului - fost campion mondial și european la gimnastică masculină:

"Este singurul antrenor care m-a făcut să obțin rezultate și este imposibil să nu obții rezultate dacă ești 100% implicat și dacă asculți ce îți spune Florin, care știe să te motiveze și, deși te împinge până la marginea prăpastiei rezistenței tale, niciodată nu te lasă să cazi", declară Laura care, acum, după vizitele la sala de fitness, debordează de entuziasm. Povestea motivationala a Laurei poate fi  citita AICI.

                                                                  Neby este un antrenor desăvârșit

De altfel, unul dintre cele mai bune remedii a acestei perioade dificile de iarnă este chiar sportul. O rutină la sala de fitness te poate băga rapid în formă pentru anul ce a luat startul, mai ales dacă te înscrii într-un program care îți garantează că, la sfârșitul lui, vei deveni cea mai fit persoană pe care o cunoști: „Sportul a fost, este și va fi unul dintre cei mai puternici aliați ai sănătății. Frumusețea este o consecință dorită și apreciată de cei mai mulți dintre cei care trec pragul unei săli.

În fiecare program pe care îl concept țin cont de principiile sănătoase pe care fiecare dintre noi arr trebui să ne clădim viața. The 3ners – Intelligent body transformation este cel mai nou concept care vine în ajutorul celor care își doresc să fie sănătoși și să se bucure de
viață. Atenție, însă: programul nu se termină atunci când părăsești sala de fitness! El trebuie aplicat și în viața personală, sub forma unei diete personalizate care va fi ținută sub strictă supraveghere de către instructori.”
, a declarat Neby.

Florin Neby are de ce să fie mândru! Soţia sa, Andreea, o graviduţă super HOT. Cât de bine arată

Programul "The 3NERS" durează 3 luni și include: monitorizarea permanentă a evoluției fiecărui participant; trei antrenamente personale în fiecare săptămână; plan alimentar adaptat, pe toată perioada programului; antrenamente inteligente de grup, luni și vineri, de la ora 08:00; acces nelimitat la NEBYFITNESS CLUB în toată perioada programului "The 3NERS"; seminarii: Mind Control, Basic Moves, Smart Nutrition.

Alaturi de Florin Neby, ceilalti doi antrenori sunt Adrian Ciolan, cu o experienta de 10 ani in sport si Alexandru Bors, cu o experienta de peste 20 de ani in sportul de performanta.*

Mai multe detalii gasiti AICI

Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion
european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România. După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist,

Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte care au legătură cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New  York Times. Florin Neby este personal trainer având un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic. 

Mai multe detalii AICI

 Facebook: https://www.facebook.com/florinnebyconcept

facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti