Antena Căutare

Aidan Andon, povestea unui pictor care şi-a redesenat cu îndrăzneală viaţa! „Am vândut cârnaţi româneşti în Asia, apoi am învățat croitorie. Acum pictez”

Contabilitatea a fost prima lui meserie. După 13 ani petrecuţi între cifre, şi-a dat seama că are, de fapt, suflet de artist!

Contabilitatea a fost prima lui meserie. După 13 ani petrecuţi între cifre, şi-a dat seama că are, de fapt, suflet de artist!

Şi a plecat în lume să călătorească! Este povestea unui pictor care şi-a redesenat cu îndrăzneală viaţa. Aidan Andon are o poveste fabuloasă, aproape la fel de spectaculoasă precum lucrările sale.

Din mâna sa ies adevărate opere de artă ce pot păcăli ușor ochiul că nu este vorba despre un desen, ci despre o fotografie în toată regula.

Pictorul a vorbit mai multe despre el la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Spune că s-a năcut la București și pentru el pictura a fost ca o provocare.

„Mi s-a părut mie că e ceva mai greu și am zis să încerc. După o călătorie în Asia a început totul. Și până acum patru ani nu am făcut desen. A început în Asia (Filipine), pe vremea aia făceam cârnați românești la un bar pe plajă. Am învățat acolo să fac croitorie, am revenit în țară și mi-am deschis o afacere. Am vrut să pictez hainele și apoi am ajuns să pictez pe pânză”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre incredibilul artist!

Cântatul la morcov e ultima senzație de pe internet! Spectacolul nu mai are nevoie de comentarii!... Miryam a lansat un videoclip fierbinte! Te vei îndrăgosti instant de melodia "Walk away from me"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x