Antena Căutare

Aurelian Bădulescu, polițistul criminalist care modelează din lut chipurile oamenilor decedați în condiții suspecte: ”Recreez chipuri umane după forma craniilor!”

Aurelian Bădulescu, polițist criminalist, se ocupă de o ramură a investigațiilor mai puțin cunoscută publicului larg. ”Recreez chipuri umane după forma craniilor!”, a afirmat polițistul artist.

Aurelian Bădulescu, polițist criminalist, se ocupă de o ramură a investigațiilor mai puțin cunoscută publicului larg. ”Recreez chipuri umane după forma craniilor!”, a afirmat polițistul artist.

Un poliţist din judeţul Argeş este singurul „artist criminalist” din România. Ce face concret? În loc să deseneze portretele robot ale infractorilor sau ale persoanelor dispărute, bărbatul le sculptează în lut.

Aurel Bădulescu este originar din Deduleşti, judeţul Argeş. Talentul său special a ieşit la iveală în copilărie, când modela plastilina în fel şi chip. Deşi nu s-ar fi gândit niciodată, bărbatul a ajuns să faci din asta o meserie, după ce a intrat în echipa Institutului Naţional de Criminalistică, în 2011.

Absolvent al Academiei de Poliţie, Aurel Bădulescu a studiat şi Şcoala Populară de Artă din Râmnicu Vâlcea.

Acum, poliţistul român realizează, în doar 30 de minute, reconstrucţii faciale după cranii, precum şi reconstrucţii faciale de persoane adulte, pornind de la fotografii din copilărie (în limbaj criminalistic, îmbătrânirea facială a copiilor dispăruţi).

Dani Oțil, caracterizat de un poliţist criminalist! Matinalul a rămas şocat de cele aflate: "Eşti genial"... Sore şi Feli se pregătesc să ia cu asalt topurile muzicale! Ascultă şi tu, ÎN PREMIERĂ, piesa "Ce mai vrei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x