Antena Căutare

"Băi, Dănuțe, ai nevoie de hârtie igienică?". Dezamăgire cruntă în inima "spațioasă" a lui Dani: "Pot să mor în pivniță și tu nu mă suni. De nu mă pun gol în geam "

Astăzi este în vizorul tuturor. Dani este supărat că nu are prieteni care să-l sune pur şi simplu să-l întrebe ce mai face. Nici măcar Răzvan, prietenul lui din copilărie, nu îl sună.

Astăzi este în vizorul tuturor. Dani este supărat că nu are prieteni care să-l sune pur şi simplu să-l întrebe ce mai face. Nici măcar Răzvan, prietenul lui din copilărie, nu îl sună.

"Tu nu mă suni că pot să mor în pivniţă şi nu te interesează. Bai, Danute, trec pe lângă casa ta.

Ai nevoie de o apă plată, hârtie igienică. Stai să vezi dacă nu mă pun gol în geam, mâine dimineaţă. Stau ca păpuşile în geam", se revoltă domnul Dani.

Dani, Dani, așa te lauzi? Colegul Răzvan, acest suflet rece și veninos: "Exponatele de la Muzeul Antipa au exact va... "Un trandafir creaşti la firida mea / Şi-şi apleacă frunzălili jos". Formația Pindu, în topul preferințelor ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x