Antena Căutare

Bucureștiul se transformă în Capitala muzicii dance! David Guetta și alți artiști de renume urcă pe o scenă românească. Calendarul evenimentelor de săptămâna aceasta!

Ruxandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu ce evenimente se vor desfăşura în această săptămâna!

Ruxandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu ce evenimente se vor desfăşura în această săptămâna!

”TimeShift Bucharest Dance Music Festival”, care va avea loc la Romexpo, îl are drept cap de afiș pe celebrul David Guetta. Evenimentul va avea loc în perioada 20-23 iulie, la Romexpo. Organizatorii au pregătit deja patru scene şi un line-up cu peste o sută de DJ şi peste o sută de ore de groove music. Și nu e singurul eveniment de luat în seamă, în această săptămână, în Capitală.

Asta-i cea mai tare fază! Moș Martin, ”călare” pe-o mobră, salută respectuos! De aici vine expresia "Plimbă Ursul”?... Provocarea "am/n-am" scoate la iveală detalii picante din viața vedetelor! Codin Maticiuc a recunoscut: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x