Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Dani a aflat de ce a lipsit Flavia de la emisiune: "Eu când am fost în Thailanda m-am întors cuplat" Blondo, unde ziceai că ai umblat?

 

Stați așa, pe cine avem noi aici în această dimineață? Cum pe cine? Pe Flaviaaaaa! După ce ieri a lipsit fără motivație, vecina noastră a revenit și parcă nici codul de ger nu mai e așa "geros".

Desigur, Dani i-a aruncat săgeți Flaviei și nu s-a putut abține să nu dezvăluie motivul pentru care blonda n-a ajuns la timp. Și nu, n-a fost vina ei că avioanele s-au încurcat și că a ajuns chiar și prin Tokyo, doar, doar, va reuși să semi-întregească echipa de la "Neatza".

N-a fost să fie luni, însă de marți, Flavia e la apel! Îl așteptăm și pe Răzvan, cu tot cu povești! Stați cu noi, e rost de haz! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe