Antena Căutare

Dani Oţil a venit cu premiul cel mare la emisiune! Ce ispravă sportivă a mai făcut simpaticul matinal?

Dani Oțil face ce face și tot reușește să își impresioneze admiratorii cu performanțele sale. De curând, acesta a ajuns pe podium, în goana după "Trofeul Câmpulung Muscel 2017"!

Dani Oțil face ce face și tot reușește să își impresioneze admiratorii cu performanțele sale. De curând, acesta a ajuns pe podium, în goana după "Trofeul Câmpulung Muscel 2017"!

Simpaticul matinal a început emisiunea în forță, prezentându-și performanțele sportive și premiul obținut. Desigur, a fost și un bu prilej de a glumi alături de Răzvan!

Ediția a șasea a Trofeului Câmpulung Muscel, contând ca penultima etapă în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, este organizată de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel și al Consiliului Județean Argeș.

Bebelușul momentului! Puștiul e încă în scutece, dar îl imită perfect pe celebrul Rocky Balboa, de zici că e și el parte... Doi metri și ceva de talent curat! Cel mai înalt magician din România a venit să facă spectacol de zile mari la „Neatza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x