Antena Căutare

Dani Oțil pregătit să spună adio burlăciei: ”Am și un draft... contractul și inelul la final. Dacă îmi scrie, mă duc cu flori, iar Răzvan vine cu lumânarea!”

Dani Oțil se declară pregătit să renunțe la burlăcie. ”De la o vârstă, dacă găsești una trează la ora asta o iei! Am și un draft... contractul și inelul la final. Dacă îmi scrie, mă duc cu flori, iar Răzvan vine cu lumânarea!”, a afirmat prezentatorul emisiunii Neatza.

Dani Oțil se declară pregătit să renunțe la burlăcie. ”De la o vârstă, dacă găsești una trează la ora asta o iei! Am și un draft... contractul și inelul la final. Dacă îmi scrie, mă duc cu flori, iar Răzvan vine cu lumânarea!”, a afirmat prezentatorul emisiunii Neatza.

37 de ani de la primul "Bună seara, prieteni!". Cristi Minculescu, amintiri de pe scenă: "Mi-au bătut în ... Smiley News. Aşa ceva NU AI VOIE să ratezi! Cum sună meldia ”Cântă cucul bată-l vina” cântată de o chinezoaică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x