Antena Căutare

Dani Oţil, supărat pe şoferii din România în caz de accident: "Prea mulţi claxonează, prea puţini fac ceva să ajute"

Apoi, a oprit un taximetrist, în timp ce ceilalţi claxonau. Probabil este mai uşor să judeci decât să ajuţi şi să eliberezi şoseaua"

În drum spre o întâlnire foarte importantă, Dani Oțil s-a oprit să ofere un mic ajutor unei familii implicate într-un accident rutier.

“Eram în Otopeni, claxoane multe, aglomeraţie iar eu mă grăbeam foarte tare. A avut loc un accident, omul avea airbag-urile umflate, bara nu mai există, semn că a fost destul de grav. Evident, nu a oprit nimeni, aşa că eu am parcat pe dreapta şi l-am întrebat dacă are nevoie de ceva şi mi-a zis că de Salvare. Lângă maşină era soţia însărcinată, în stare de şoc şi lovită uşor care ţipă că divorţează. Apoi, a oprit un taximetrist, în timp ce ceilalţi claxonau. Probabil este mai uşor să judeci decât să ajuţi şi să eliberezi şoseaua”, a povestit Dani.

Mesajul zilei de pe Facebook este despre noi toţi. "Tu prin mine o să te plimbi prin tine". Flavia: "Ar f... 37 de ani de la primul "Bună seara, prieteni!". Cristi Minculescu, amintiri de pe scenă: "Mi-au bătut în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x