Antena Căutare

Dani Oțil, super pilot! Matinalul a fost la o cursă VTM. Răzvan: "În timpul săptămânii eşti la A1 iar în weekend pe A2?"

Viteza în coastă reprezintă una dintre cele mai accesibile forme de motorsport, fiind totodată și una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România. O ştie şi Dani Otil, care a fost prezent în acest weekend la VTM Poiana Brașov.

Viteza în coastă reprezintă una dintre cele mai accesibile forme de motorsport, fiind totodată și una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România. O ştie şi Dani Otil, care a fost prezent în acest weekend la VTM Poiana Brașov.

"Am terminat weekendul foarte bine, tot pe locul 1. Cred că am avut record de audienţă la VTM din Poiană. A fost foarte interesant şi am avut şansa să pilotez o maşină senzaţională", a povestit Dani.

Tu ce faci în weekend? Târgul de Produse Românești s-a deschis în Parcul Herăstrău și te așteaptă cu bunătăți tradiționa... Smiley News! Vladimir Putin, criză de râs la una dintre ședințele cu miniștrii săi. Care-i legătura dintre PORCI şi INDO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x