Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Dani, până și lopata o ai DE AUR? "Răzvane, a fost greu fără tine! Te-am luat de la poartă, zici că am venit cu urna mobilă la muncă!"

 

Echipa completă la "Neatza", după ce Răzvan a ajuns și el de pe meleagurile încălzite! Asta înseamnă voie bună și multă distracție.

Încă de la prima oră a dimineții, matinalii noștri sunt puși pe glume. Iar pentru că Dani și-a dorit o lopată "de aur", care să facă să dispară zăpada din parcare printr-o magie, colegii i-au făcut o surpriză și i-au îndeplinit visul. De fapt, prima parte a visului, o lopată aurie.

Acum, negocierea se ține pentru cine o folosește: Răzvan sau Dani?

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/Wz5JNb, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe