Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Este cântăreaţă, psihoterapeut şi are probleme de exprimare! MI vs. Dani Oțil: "Dacă simţi că "despre" nu are loc acolo, poţi oricând să îl ignori"

 

Cântăreața MI are o teorie aparte despre spiritele nopții. ”Mă ajută artistic!”, a afirmat solista.

"Pentru că astăzi este ziua internaţională a fericirii, am venit să dezmint zvonurile despre care spiritele nopţii nu aduc neapărat ceva rău".

Dani sare imediat şi tine să o înveţe pe MI care este treaba cu "despre"-ul ăsta: "Dacă simţi că nu are loc acolo, poţi oricând să îl ignori". 

Continuarea este savuroasă. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe