Antena Căutare

Ești frumoasă, veselă, bună dansatoare? Te așteptăm alături de noi! Răzvan și Dani caută ”REGINA VERII”, pe care o premiază cu 1000 de euro!

Doamnelor și domnișoarelor, Neatza cu Răzvan și Dani caută REGINA VERII! Dacă ești veselă, frumoasă și mișcările de dans îți sunt în sânge, atunci te așteptăm alături de noi! 

Doamnelor și domnișoarelor, Neatza cu Răzvan și Dani caută REGINA VERII! Dacă ești veselă, frumoasă și mișcările de dans îți sunt în sânge, atunci te așteptăm alături de noi!

Intra pe: http://a1.ro/regina-verii/, adaugă câteva imagini cu tine prin care ne demonstrezi că tu ești cea care merită să fie aleasă Regina Verii, iar în perioada 26-30 iunie vei fi invitată să susții probe de dans pe plaja de la Therme, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Câștigătoarea va fi încoronată Regina Verii și va primi premiul de 1.000 de euro.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Poezia, bat-o vina! Perlele elevilor la examenul de Limba Română: "Funcția cratimei este d... Am auzit bine? Dani vrea să scape de Flavia?? Matinalul i-a adresat cea mai haioasă întrebare: ”Eu te întreb, dar tu pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x