Antena Căutare

Femeia, subiect de discuție savuroasă între Răzvan și Dani! ”Care e, mă, etalonul de urâțenie?”

Dimineața a început cum nu se poate mai bine în platoul celui mai iubit matinal. Nyanda a fost invitată la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, iar după cântare, s-a lăsat cu un ”interviu” cum numai băieții știu să realizeze.

Dimineața a început cum nu se poate mai bine în platoul celui mai iubit matinal. Nyanda a fost invitată la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, iar după cântare, s-a lăsat cu un ”interviu” cum numai băieții știu să realizeze.

Cu pâinea, ceapa și pălinca pe masă, Răzvan și Dani i-au arătat invitatei cam cum stă treaba la noi în România atunci când vine vorba de distracție.

Și-au zis așa: dacă te duci în club, e musai să te dai cu ”parfum” înainte. Cu ”No. 5” românesc. Cât despre femei, aici ține-te că e rost de râs copios!

”Care era mă etalonul de urâțenie?”, e întrebarea adresată de Dani. Completează Răzvan și zice: ”Urâtele mă deprimă!” Și asta nu e tot!

Norii își fac apariția în Capitală, iar valorile termice scad! Se anunță și ploi în mai multe regiuni ale țării... Demonstrație de talent, dis-de-dimiNEATZA! Mâna sus cine e fan: Ce se întâmplă atunci când Răzvan începe să cânte?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x