Antena Căutare

Gata, Flavia și-a găsit impresar și se apucă de cântat: ”O să-ți găsesc piesa perfectă. Jur că o să ajungă și la radio!”

Mai țineți minte vechea pasiune a Flaviei Mihăşan, aia de n-o lăsau băieții niciodată, pe motiv că ”sângerează” urechile? Da, da, de muzica vorbim!

Mai țineți minte vechea pasiune a Flaviei Mihăşan, aia de n-o lăsau băieții niciodată, pe motiv că ”sângerează” urechile? Da, da, de muzica vorbim!

Ei bine, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani, are planuri mari. Își dorește să se apuce de cântat iarna asta, căci nu mai e rost de așteptat.

Și-a găsit și impresar, în persoana lui Răzvan, care, din lipsă de ocupație ”datorată” piciorului defect, stă mai mult prin studiouri. ”Lasă că-ți găsesc eu piesa perfectă. Jur că o să ajungă și pe radio. Nimeni n-o să știe că o cântă Flavia!”.

Exerciții de fitness, chiar în confortul casei tale! Antrenează-te alături de fetele sexy de la ”Neatza”!... “Ultima lacrimă” va fi hitul toamnei?! Sore și-a lansat, în premieră la ”Neatza”, cea mai nouă piesă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x