Antena Căutare

Genial! Flavius Teodosiu, românul care s-a aflat pe scenă cu Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, a cântat la saxofon melodia "Rockabye"

Flavius Teodosiu a cântat, la Neatza cu Razvan si Dani, melodia "Rockabye", interpretată de la Clean Bandit, Sean Paul & Anne-Marie .

E de ajuns să vă reamintim că românul venit la ”Neatza” a avut colaborări cu celebrităţi, între care Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan ori Michael Bolton.

Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, la un moment dat a acompaniat-o şi pe fiica sa, Linda, românca genială care a ajuns în finala Superstar din Germania în 2008, cu o carieră internațională în plină ascensiune!

Domnilor, luați, priviți, admirați și ascultați! Ea este ADINA BUTAR, iubita talentată a DJ-ul nr. 1 în America, Markus ... Păi cum să n-ai o zi bună după ce vezi asta?! Mesajul zilei pe Facebook: "În dragoste e ca la păcănele, tre' să aşt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x