Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Haha! Cum "discută" ei, n-o face nimeni: Flavia vrea să fie mare, Dani nu întelege de ce! Oglindaaa, la ce vă gândeați?

 

Iubire mare între Dani și Flavia, iar discuțiile lor se traduc întotdeauna în râsete și contraziceri cu iz de voie bună. Doar așa e între colegi!

Pe "agenda zilei", o temă mult prea puțin abordată până acum. Astfel, Dani și Flavia au dezbatut la "Neatza cu Razvan si Dani" un subiect delicat: "De ce sunt oglinzi în toaletă?" 

Cu argumente pro (de la Flavia) și contra (de la Dani), aflăm că, datorită oglinzilor pare mai mare (încăperea, da?) și tot datorită lor, fetele pasionate de selfie-uri își găsesc cadrul potrivit. 

Iar asta e doar o mică parte! Să le dăm, așadar, cuvântul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/Wz5JNb, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe