Antena Căutare

Hahaaa! "Neatza cu Răzvan și Dani" s-a întors din vacanță! Echipa, în varianta rusească. "Asta din spate e Răzvan, că el vine mai târziu!" Flavia, tu ești??

După cel mai bun sezon din istoria emisiunii, „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit în fața dumneavoastră. Diminețile vor avea din nou iz de voie bună, de la 8 fix, de luni până vineri.

După cel mai bun sezon din istoria emisiunii, „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit în fața dumneavoastră. Diminețile vor avea din nou iz de voie bună, de la 8 fix, de luni până vineri.

În plus, începutul lui 2017 este unul cu totul și cu totul spcial pentru „Neatza”. Emisiunea va aniversa în februarie 9 ani de existență, astfel că începutul de an se anunță un maraton de surprize, invitați speciali și momente memorabile.

Până una alta, la cârma emisiunii se află Dani, dar fără Răzvan. Nici Flavia nu e prin zonă încă, așa că al nostru Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a găsit pe internet varianta rusească a echipei Neatza.

Priviți și vă amuzați!

Râzi cu lacrimi! Dani s-a întors dintr-o vacanță DE VIS: "Băi, are și omul câteva zile libere și nimerește numai cu... "Neatza fără Răzvan, doar cu Dani"! Cel mai iubit matinal a început cu oameni lipsă: Știe cineva unde e Flavia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x