Antena Căutare

Horia Colibăşanu, singurul român care a urcat pe Everest fără oxigen şi fără şerpaşi! „Ultimii zece metri mi-au luat 15 minute”

Horia Colibășanu este un alpinist și medic stomatolog și totodată primul român care a ajuns pe vârfurile K2, Manaslu, Dhaulagiri și Annapurna.

Horia Colibășanu este un alpinist și medic stomatolog și totodată primul român care a ajuns pe vârfurile K2, Manaslu, Dhaulagiri și Annapurna.

A urmat cursurile școlii generale și ale liceului în Slatina, judetul Olt.

A ajuns la altitudinea unde zboară doar avioanele. Şi a urcat pe vârful Everest fără oxigen şi fără şerpaşi. Horia Colibăşanu a doborât un nou record.

Un nou vârf, o nouă provocare. Acum, pentru alpinistul român, nici Everestul nu mai are secrete.

A fost o expediţie în premieră pentru România. Horia este singurul român care a urcat pe Everest fără oxigen şi fără şerpaşi.

Dar spune că nu se opreşte aici. Are 19 expediţii internaţionale, a atins opt vârfuri de peste opt mii de metri altitudine şi şi-a mai propus să-şi împlinească un vis şi un nou record: o nouă rută pe Himalaya!

Invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Horia Colibășanu i-a captivat pe toți cu povestirile sale. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii!

Vlădutz de la „Neatza” a făcut o „Harababură” delicioasă! Trebuie neapărat să încerci și tu rețeta!... Dani Oţil, pilot de excepție! Matinalul a dat o tură în mare viteză, având-o pe Flavia copilot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x