Antena Căutare

"În afară de Dănuț Mocanu, există și Dănuț Barbilian". Cătălin Oprișan, "trimisul lui Ion Barbu pe Pământ", coșmarul de la BAC, în platoul de la Neatza

După ce le-a dat mari bătăi de cap elevilor, la simularea de la BAC, Ion Barbu şi-a trimis un reprezentatnt de seamă în platoul de la Neatza: Cătălin Oprisan, redactorul şef de la a1.ro.

După ce le-a dat mari bătăi de cap elevilor, la simularea de la BAC, Ion Barbu şi-a trimis un reprezentatnt de seamă în platoul de la Neatza: Cătălin Oprisan, redactorul şef de la a1.ro.

Cu mustăcioara stufoasă din dotare şi vorbele întotdeauna la el, cum îi stă bine unui poet, a stârnit hohote de râs.

Ion Barbu ( Dan Barbilian, 18 martie 1895, Câmpulung-Muscel, d. 11 august 1961, București) a fost un poet și matematician român. Ca matematician este cunoscut sub numele Dan Barbilian. A fost unul dintre cei mai importanți poeți români interbelici, reprezentant al modernismului literar românesc.

Smiley News: Firică Artistu' şi Cătălin Oprişan, în varianta canină: "Să nu facem comparație cu ăștia mai grăsuni&q... "Flavia Streptococ", luată la rost de colegu' Dani: "Sper că nu ai strănutat pe ciocolata asta". Fla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x