Antena Căutare

În România, viscol și ninsoare, dar Flavia stă la soare! Prima imagine din vacanța vecinei de la „Neatza” din Thailanda!

Flavia Mihăşan, vecina de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, are parte de o binemeritată vacanță, și nu în vreo stațiune montană din România, ci în însorita Thailanda. Cu toate că nu va fi una de lungă durată, diva încearcă să profie cât mai mult de plajă, soare și distracție!

Flavia Mihăşan, vecina de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, are parte de o binemeritată vacanță, și nu în vreo stațiune montană din România, ci în însorita Thailanda. Cu toate că nu va fi una de lungă durată, diva încearcă să profie cât mai mult de plajă, soare și distracție!

Dovada o reprezintă imaginea pe care „vecina” a postat-o pentru fanii ei din vacanță. Locul este unul absolut superb, trebuie să recunoaște! Alături de frumoasa Flavia e și iubitul ei, ceea ce nu ne miră deloc, având în vedere că în ultimii ani cei doi au ales să plece în concediu împreună.

Admiratorii le-au urat celor doi îndrăgostiți „vacanță plăcută” și i-au transmis frumoasei Flavia că o așteaptă luni acasă.

Voi ce părere aveți? Cum vi se pare destinația aleasă?

Flavia, frumoasă mai ești, vecina noastră! Răzvan și Dani, ați complimentat-o? Arată senzațional în rochii super sexy! C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x