Antena Căutare

Îți amintești de celebra piesă "Vara nu dorm"? După cinci ani de la succesul uriaș, ascult-o reinterpretată de Pepe, Cristi Minculescu, Fuego și Ștefan Bănică

George Burcea trăieşte o poveste impresionantă de dragoste alături de Andreea Bălan. Actorul a ajuns pe culmile fericirii când s-a născut fetiţa lor. Mai vrea un copil cu frumoasa cântăreaţă.

”Eu vara nu dorm”, piesa cu care Connect-R a scris istorie în muzica românească acum fox cinci ani de zile revine în atenția publicului. Cum? Într-o reinterpretare inedită, la ”Neatza”!

Adi Cristescu si-a început cariera foarte devreme. La 3 ani si jumatate lua primele lectii de pian, compunand prima melodie în scoala primara. Dupa ce a absolvit Liceul “Dinu Lipatti”, Adi a continuat educatia muzicala la Conservator la sectia de Compozitie Jazz.

Întrebat ce ar lua cu el pe o insulă pustie, romanticul Răzvan a făcut poate cea mai frumoasă declarație de dragoste: ”P... Provocarea "am/n-am" a scos la iveală detalii picante din viața Andreei Bălan: "A fost la o întânire aran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x