Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Mai sexy pe zi ce trece! Nici gerul nu mai e ce-a fost când vine Flavia. Sexy vecina a revenit la "Neatza": Dani, norocosule!

 

Flavia, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a întors din vacanţă. Toată lumea i-a simțit lipsa, nu-i așa, asta pentru că în debutul sezonului din 2017, blonda a lipsit, desigur, motivat.

Flavia a avut ceva probleme cu avionele la întoarcerea din Thailanda, aspect ce a rămas pe lista de povestit pentru mai târziu.

Una peste alta, plimbăreața noastră n-a venit cu mâna goală, ci i-a adus un cadou colegului Dani, pe care i l-a oferit alături de-o sărutare.

Dani, dacă ai ști câți te invidiază!!!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/Wz5JNb, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe