Antena Căutare

Mai sexy pe zi ce trece! Nici gerul nu mai e ce-a fost când vine Flavia. Sexy vecina a revenit la "Neatza": Dani, norocosule!

Flavia, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a întors din vacanţă. Toată lumea i-a simțit lipsa, nu-i așa, asta pentru că în debutul sezonului din 2017, blonda a lipsit, desigur, motivat.

Flavia, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a întors din vacanţă. Toată lumea i-a simțit lipsa, nu-i așa, asta pentru că în debutul sezonului din 2017, blonda a lipsit, desigur, motivat.

Flavia a avut ceva probleme cu avionele la întoarcerea din Thailanda, aspect ce a rămas pe lista de povestit pentru mai târziu.

Una peste alta, plimbăreața noastră n-a venit cu mâna goală, ci i-a adus un cadou colegului Dani, pe care i l-a oferit alături de-o sărutare.

Dani, dacă ai ști câți te invidiază!!!

Zi geroasă, dar excelentă! Balanţe au chef de distracţie, iar frigul nu le stă în cale. Horoscopul de marți, 10 ianuarie... Amintiri din copilărie! Ce a făcut Dani când s-a închis şcoala, pe vremea lui: "A fost complicat, am devenit copilu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x