Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Răzvan și Dani au făcut TURUL RUȘINII goi pe gheață, la - 3 grade C! Flavia și Amalia, de pe margine: „Doamneeee, le lipsește o fustiță! Ai văzut ce picioare frumoase au, vârtoase, genunchi întinși!”

Au tot pariat, până au pierdut! Da, matinalii Răzvan și Dani de la „Neatza” au pierdut în direct la biliard în fața Flaviei, iar pedeapsa a fost cruntă! „Din nefericire pentru ovarele noastre, dar și pentru weekendul în care vom fi ciuca mătăii pentru prietenii noștri, urmează TURUL RUȘINII!”, a spus amuzat, Dani. 

Au tot pariat, până au pierdut! Da, matinalii Răzvan și Dani de la „Neatza” au pierdut meciul de biliard împotriva Flaviei, vecina de la meteo, și a Amaliei, astrologul emisiunii, iar pedeapsa a fost cruntă!

Dani Oțil, dat de gol de un fir de păr. Răzvan: ”Este brunetă, iar numele ei începe cu litera F!”

Râzi cu lacrimi! Răzvan și Dani au făcut TURUL RUȘINII goi pe gheață, la - 3 grade C! Flavia și Amalia, de pe margine:  „Doamneeee, le lipsește o fustiță! Ai văzut ce picioare frumoase au, vârtoase, genunchi întinși!”

Dani Oțil are poze cu el gol în telefon! Flavia, replică incredibilă: ”Dar de câte ori cât aș da zoom, tot nu văd nimic!”

Din nefericire pentru ovarele noastre, dar și pentru weekendul în care vom fi ciuca mătăii pentru prietenii noștri, urmează TURUL RUȘINII!”, a spus amuzat, Dani. Cei doi au fost provocați să facă un tur pe gheață, goi. Doar două pulovărașe roșii i-au mai apărat cât de cât de frig, iar Flavia, fostă balerină, a fost neiertătoare, cerându-le o coregrafie, piruete și mișcări de patinaj artistic!

„Doamneeee, le lipsește o fustiță! Ai văzut ce picioare frumoase au, vârtoase, genunchi întinși!”, au comentat Flavia și Amalia de pe margine, în timp ce Răzvan a călărit delfinul pe gheață, iar Dani l-a tras ca pe un copil la săniuș! Ca de fiecare dată, matinalii au îndurat frigul și rușinea cu zâmbetul pe buze. „Dacă te dezechilibrezi, te țin eu de aici!”, i-a promis Răzvan colegului său, în timp ce l-a prins cu o mână de pulover.

În orice caz, cei doi matinali au ajuns la concluzia că e bine să fie mai precauți în fața oricărei provocări sau pariu, căci data viitoare, cine știe ceidei șugubețe mai au Flavia și Amalia?!

”Emisiunea asta este plină de învățături și învățăminte. Așa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subțire și joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii nostril, vom face tururl rușinii”, a fost anunțul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă și un pulovăr roșu.

Smiley News! Un cocoș își așteaptă stăpâna de la școală! Așa ceva nici în poveștile lui Creangă nu găsești!... Cod galben de vânt puternic şi ninsori! Flavia nu vine cu vești bune: iarna a luat prin surprindere întreaga Românie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x