Antena Căutare

Răzvan, de mână cu fetița lui, la un concert pentru copii... dar și pentru adulți: "La televizor e mică... dar a apărut o Violetaaaa acolo... bă băiatuleee!"

Răzvan Simion a vorbit despre unul dintre momentele neașteptate de la un concert pentru copii la care a fost împreună cu fetița lui. Mai că nu-și putea dezlipi ochii de protagonistă!

Răzvan Simion a vorbit despre unul dintre momentele neașteptate de la un concert pentru copii la care a fost împreună cu fetița lui. Mai că nu-și putea dezlipi ochii de protagonistă!

Iar momentul urmează să se repete, cu un singur amendament: să nu mai fie singurul tătic de acolo. Dacă îi va ieși, nu suntem prea siguri, însă experiența de anl trecut sigur nu va fi uitată prea curând.

Hoții au trecut la următorul nivel: "Să nu spuneți că ați auzit-o la Neatza! Toate știrile vin din Teleorman"... Zi istorică pentru Puberu! A trimis primul buchet de flori, după șapte ani de pauză. Dani, show total: "Are sindrom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x