Antena Căutare

Răzvan Simion a dat cărțile pe față! Este un mare fan al muzicii de petrecere: ”Nu mă mai duc de mult la lăutari, îi chem la mine!”

Pentru că a scăpat de ghips, Răzvan Simion s-a eliberat și de "secrete". Prezentatorul recunoaște că este un mare fan al muzicii de petrecere: ”Nu mă mai duc de mult la lăutari, îi chem la mine!”.

Pentru că a scăpat de ghips, Răzvan Simion s-a eliberat și de "secrete". Prezentatorul recunoaște că este un mare fan al muzicii de petrecere: ”Nu mă mai duc de mult la lăutari, îi chem la mine!”.

Dani a inițiat discuția, iar colegul a dus-o mai departe. Nici Cătălin Oprișan nu s-a putut abține. Amintirile grele, din tinerețe, cu mici, cefe de porc și papanași l-au năpădit.

Fecioarele au tendința de a critica. Horoscopul zilei, 04 octombrie 2017... Smiley News. Un client zgârcit al unui hotel a încercat să plece fără să plătească. A stat atârnat de un cablu, la 30 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x