Antena Căutare

Tu ce faci în weekend? Târgul de Produse Românești s-a deschis în Parcul Herăstrău și te așteaptă cu bunătăți tradiționale

Miruna Lică, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu tot ce trebuie sa stii despre Târgul de Produse Românești, din Parcul Herăstrău. 

Ii, vase din sticlă şi ceramică, obiecte de uz casnic sculptate în lemn şi icoane, precum şi mâncăruri tradiţionale româneşti vor putea fi găsite începând de vineri la cele peste 80 de căsuţe amenajate în Târgul Bucureştilor din Parcul Herăstrău.

Mai mulţi meşteşugari şi artişti plastici vor fi prezenţi la Târgul Bucureştilor cu ii şi costume tradiţionale româneşti, vase din sticlă, porţelan şi ceramică, obiecte de uz casnic sculptate în lemn, icoane, decoraţiuni din pănuşă, accesorii din piele, păpuşi din textile şi jucării din lemn.

Miruna Lică, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu tot ce trebuie sa stii despre Târgul de Produse Românești, din Parcul Herăstrău.

Atenţie, domnilor! Cum se desface un sutien cu două degete! Profesor universitar doctor Dani Oțil: "Deci, folosim a... Dani Oțil, super pilot! Matinalul a fost la o cursă VTM. Răzvan: "În timpul săptămânii eşti la A1 iar în weekend pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x