Antena Căutare

Vișinescu din Galați, în hohote de râs la ”Neatza”! ”La 80 de ani, când se retrage din muzica, Ristei o să umble cu apometrele și întreținerea!”

S-a lăsat cu veselie, ca pe vremuri în fața blocului, în platoul de la ”Neatza”. Băieții din Freestay, cu Ristei în frunte, alături de Răzvan și Dani, s-au distrat copios. Cum?

S-a lăsat cu veselie, ca pe vremuri în fața blocului, în platoul de la ”Neatza”. Băieții din Freestay, cu Ristei în frunte, alături de Răzvan și Dani, s-au distrat copios. Cum?

Uite simplu! Vă amintiți de țeava cu cornete din copilărie? Jucăria preferată de puștii anilor 90 s-a reinventat la noi în emisiune.

S-a tras puternic, dar cu un scop nobil, acela de a câștiga un premiu pentru un copil. Printre picături, s-a râs copios cu cel mai nou personaj din showbizul românesc, ”Vișinescu din Galați”. Cine? Cum cine? Ristei, evident!

Adio, nuntă? Dani a luat-o la rost pe Flavia: "Nu mai apuc să am dansul mirilor dacă mai dansăm aşa"... Dani, chef în bucătărie! Matinalul s-a apucat de gătit și le-a împărtășit fanilor cea mai gustoasă rețetă de supă: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x